20 SKØNNE BOLIGER I 10 DOBBELTHUSE

ET UNIKT STED AT BO

Flyt ind i dejlige townhouses i en moderne haveby med en unik beliggenhed lige i centrum af Odense. Nabolaget byder på gamle røde teglstens bygninger og det hyggelige Gerthasminde samt Assistens Kirkegården, som den grønne nabo.
De 10 dobbelthuse støtter sig til hinanden i 3 klynger og indeholder 2 boliger hver. Forskydningerne mellem dobbelthusene skaber private uderum og terrasser – lettere tilbagetrukket fra de fælles ankomstflader og stier.
Ind imellem dobbelthusene er der grønne fælleszoner og og et skønt orangeri til grønne fingre og fællesskab.

Visualiseringen nedenfor er udarbejdet af LOOP Architects, der har tegnet hele projektet.

RUMMELIGE, MODERNE BOLIGER

De 10 dobbelthuse er identiske i højde, og alle 20 boliger har samme boligmæssige indretning.

Boligerne er 109-113 m2 i 2 plan, og har en rigtig god planløsning med mange indretningsmuligheder. Boligerne er således velegnede til både yngre og ældre, par og den lille familie. Med et materialevalg i høj kvalitet har vi bygget boliger, der kan danne rammen om det gode liv med dem, du holder af. Fællesskabet skal desuden være et positivt tilvalg og finde sin rette form gennem de beboere, der flytter ind.

Se oversigten over ledige boliger, deres beliggenhed samt grundplaner.

VELKOMMEN INDENFOR

Alle boligerne er i 2 plan, og i stueplan finder du entré, gæstetoilet med vaskemaskine/tørretumbler, rummeligt kombineret køkken-alrum-stue samt trappen til første sal. Førstesalen indeholder stort soveværelse med fransk altan, 2 ekstra værelser samt badeværelse.
Fra stuen er der udgang til privat terrasse, og det gode lysindfald i boligen sikres i stueetagen af dobbeltdøre og store vinduer, og på førstesalen af ovenlysvinduer, Velux vinduer og glaskarnap.

De nyopførte boliger har flotte HTH køkkener i klassisk stil med integrerede låger ved køl/frys og opvaskemaskine samt køkkenvask i rustfrit stål. Det er nemt at flytte ind, for boligerne er komplette med ovn, nedfældet glaskeramisk kogeplade, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alle hvidevarer er fra Siemens.

Soveværelse og værelser har indbyggede skabe.

KLASSISK STIL OG GODE MATERIALER

De 10 dobbelthuse opføres i klassisk stil og de tydelige skorstene og markante røde tegltage giver karakter til byggeriet. Skorstenene bruges som ventilationsaftræk, og har derfor en væsentlig funktion.

Facaderne mures op i klassisk røde tegl med krydsforbandt, som naboejendommene. Der arbejdes med relief i murværk ved indgange og ved opholdsterrasser, hvilket giver et elegant spil i murværket. Tagene brydes af ovenlys og glaskviste, der tilfører en lethed og et moderne input. Kvistene giver både muligheder for franske altaner, udsyn fra værelser mod fælles haver og flere steder til kirkegården.

Indvendigt er alle vægge og lofter hvide, flotte trægulve i lakeret eg i stue, køkken og værelser samt praktiske klinker i entré, gæstetoilet og badeværelse. Trappen til første sal er selvfølgelig med trinflader i lakeret eg som gulvene.

Alt er selvfølgelig udført i henhold til gældende krav i forhold til bl.a. isolering, støj og brand.

PRIVAT TERRASSE OG CYKELPARKERING

I vores moderne haveby bliver al biltrafik afviklet ved indkørsel til området, hvor der er fælles parkeringsområde. Det betyder positivt, at det er bilfrit område, at der er plads til gående og cyklister – og fred og ro. Ved den enkelte boligs indgang er der cykelstativ med plads til 3 cykler.

Hver bolig har sin egen dejlige solbeskinnede terrasse mod både syd og vest, hvor der således er rig mulighed for sol ved de enkelte boliger det meste af dagen. Det giver mulighed for terrasse-hygge og blomsterkrukker med et minimum af vedligeholdelse – noget de fleste sætter pris på i en travl hverdag. Men skulle man have lyst fællesskab og til at få mere jord under neglene, er der masser af muligheder i de grønne fælles områder og i det skønne orangeri, som beboerne deler.

På området findes endvidere 3 skure med 20 depotrum, således at hver bolig har et depotrum til rådighed.

NEM PARKERING OG GRØNNE FÆLLESAREALER

Havebyen har sin egen parkeringsplads med i alt 25 parkeringspladser inkl. handicapparkering og min. 2 er med el-ladestandere.

Husene og parkeringsarealerne er forbundet med et fint stisystem gennem grønne fællesarealer. Både parkeringsarealer og stisystemet er fint oplyst, så det er trygt og sikkert at bevæge sig rundt om aftenen.

De fælles grønne arealer mellem boligerne er med græs og beplantning med træer, buske og hæk. Desuden vil den ”grønne” del af fællesarealerne udlægges med vildgræsser, blomstereng mv. med fokus på fremme af biodiversitet.

I midten af fællesarealet har vi placeret et hyggeligt orangeri, der kalder på fællesskab, avislæsning og tomatdyrkning.

Situationsplanen nedenfor er udarbejdet af LOOP Architects.