NYHEDER

Her finder du nyheder om de 20 nye boliger i dobbelthusene på Falen.
Du kan også følge med på vores Facebook side. Her har vi bl.a. fulgt processen fra bar byggegrund, til boligerne stod færdige og var klar til indflytning.

ALLE BOLIGER ER UDLEJET - MEN VENTELISTEN ER ÅBEN

Der har været meget stor interesse for de 20 bynære boliger på Falen, og ultimo februar 2024 kunne vi melde bebyggelsen fuldt udlejet.
Det vil være muligt at komme på en venteliste til boligerne – du kan også følge med på vores Facebook side, hvor vi vil annoncere ledige boliger løbende.

UDLEJNINGEN AF BOLIGERNE ER I FULD GANG

Der blev åbnet for udlejningen af de 20 nye boliger på Falen lørdag den 2. september med mere end 60 besøgende til åbent hus arrangement. Der har fra starten været meget stor interesse for boligerne, så det var dejligt endelig at kunne vise en prøvebolig frem.
Vi fortsætter med åbent hus arrangementer i prøveboligen – følg med i datoerne på vores Facebook side.

OMTALE PÅ FYENS.DK DEN 26. AUGUST 2023

Lørdag den 26. august var der en fin artikel om boligprojektet på fyens.dk
Desværre kræver artiklen login, men er du abonnent, kan du se artiklen her – link til artikel.

Følg med i byggeriet og nyheder omkring udlejning m.m. på vores Facebook side.

EDC POUL ERIK BECH - ODENSE C KOMMER TIL AT STÅ FOR UDLEJNINGEN

Det bliver EDC Poul Erik Bech – Odense C, der kommer til at stå for udlejningen af de 20 nye boliger på Falen.
EDC Poul Erik Bech – Odense C udtaler “Vi er begejstrede for, at vi er blevet valgt til at forestå udlejningen af falenboliger.dk, hvor 20 lækre rækkehuse i løbet af august vil blive sat til udlejning. Med sin attraktive beliggenhed og flotte arkitektur forventer vi, at der vil blive stor efterspørgsel efter boligerne – og hvis du også vil skrives op på interesselisten, så du får direkte besked, når vi inviterer til VIP åbent hus, så giv os et kald på 66126127 eller send en mail på mna@edc.dk”.

REJSEGILDE 30. MARTS 2023

Torsdag den 30. marts 2023 blev der holdt rejsegilde for de nye boliger på Falen for håndværkere, bygherre, investor og andre interessenter. Det blev desværre en våd omgang, for vejrguderne sendte rigeligt regn til begivenheden – heldigvis var pølserne varme.

Følg med i byggeriet og nyheder omkring udlejning m.m. på vores Facebook side.

KLAR TIL UDLEJNING I DECEMBER 2023

I efteråret 2022 startede opførelsen af 20 skønne boliger på Falen i Odense C. De 20 boliger er fordelt på 10 dobbelthuse/by-villaer, der skulder ved skulder støtter sig til hinanden, mens forskydningerne mellem by-villaerne skaber plads til private terrasser og ophold. De 10 by-villaer er identiske i højde og boligmæssig indretninger.
Dobbelthusenes beliggenhed, omkranset af Assistens Kirkegård og daginstitutioner, er unik og en helt særlig, flot beliggenhed lige på kanten af midtbyen. Her er ro, smukke store træer og alle muligheder for at skabe et nabolag og fællesskab baseret på både byens puls i nærheden og den meget rolige nabo, som Assistens Kirkegården selvsagt er.

Boligerne forventes at stå færdige og klar til indflytning i december 2023.
Følg med i processen på vores Facebook side.

OMTALE I FYENS STIFTSTIDENDE JANUAR 2022

Artikel i Fyens Stiftstidende den 23. januar 2022 om byggeriet inden opstart.
Link til artiklen.

Artikel 230122

Artikel 230122